tisdag 3 december 2019

Information från ledningenNu har första advent passerat och vi närmar oss julen med snabba kliv.

Den 10 december är det öppet föräldraråd. Innehållet är den återkoppling som vi fick efter utvecklingsbesöket samt Barnkonventionen då den blir lag 1 januari 2020.

Därefter kommer firandet av Lucia. I samråd med personalen har vi bestämt att varje avdelning firar med dropin-fika tillsammans med föräldrar. Personalen kommer att bjuda in er via en separat inbjudan. Äventyrarna firar på torsdag eftermiddag den 12 december och övriga avdelningar firar på fredag eftermiddag på luciadagen.

Beroende på det väder vi har den här årstiden har vi varit tvungna att flytta in sovvilan då taket över sovdäcket läcker, både när det regnar in och när det uppstår kondens. När vädret blir bättre igen kommer vi att flytta ut sovvilan igen.

Julsammanslagningen på Rönneholms förskola kommer att starta den 23 december och inte den 20 december som vi först planerade för. Vi är tillbaka på Bellevue förskola den 7 januari. Vi har valt att göra denna förändring utifrån barnens bästa då det är många barn i området som har anmält att de behöver omsorg. Matinköp och bemanningen är planerade utifrån de barn som anmält behov av omsorg den 20 december och skulle det vara någon förändring ber vi er omgående meddela detta till personalen.

Barnens egna julfest på förskolan kommer att vara den 18 december.

Vill passa på att meddela vilka verksamhetsutvecklingsdagar vi har på Bellevue förskola under våren. Den första kommer att vara den 3 februari och nästa kommer att vara den 20 april.

Vi vill önska er alla en God Jul och Ett Gott Nytt År!


Anette Åkesson                                         Daniel Nyström
Biträdande Förskolechef                           Förste förskollärare