tisdag 3 november 2020

Information till vårdnadshavare med barn på Bellevue förskola

Som många av er säkert märkt är Bellevue förskola gammal och sliten. Lokalerna har mycket stora behov av renovering och ombyggnad. Därför har förskoleförvaltningen under en tid planerat för att kunna riva Bellevue förskola och istället bygga en helt ny förskola på samma plats.

Vi flyttar till Rönneholms förskola

Ett inriktningsbeslut är nu taget att Bellevue förskola kommer att stängas senast i juli 2021. När förskolan stänger kommer Bellevue förskola att flytta till Rönneholms förskola. Det viktigaste för oss är att göra förändringen så trygg och smidig som möjligt för alla barn, medarbetare och vårdnadshavare. Barnen flyttas i befintliga grupper tillsammans med den personal de har idag.

 

Besök den nya förskolan under våren

Redan nu kommer vi att använda oss av förskolas lokaler där det finns bibliotek, pedagogiska kök, Rönneholms naturvetenskapsverkstad, rörelserum och ateljéer som är till för förskolorna i vårt område. När de befinner sig på Rönnholm kommer de även att serveras mat under besöket där. Vi kommer ge er vårdnadshavare möjlighet att besöka den nya förskolan under våren.


Mer information

Vi kommer att uppdatera informationen kring avvecklingen löpande till er. Just nu har vi inte mer information men så snart vi får en tidsplan kommer vi att informera er. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

Med vänliga hälsningar

 


Lars Norlin
Rektor

0703-678611

lars.norlin@malmo.se

 

Anette Åkesson

Biträdande förskolechef
0723-529513

anette.akesson@malmo.se