tisdag 13 oktober 2020

Senhösten på Bellevue förskola

Hösten har nu kommit och med den det lite kyliga vädret. Vi ber er se över barnens kläder i deras lådor så att vi kan vara ute och njuta av höstvädret. 

Vi hälsar Gunilla Rodenstam välkommen till område I2, Gunilla kommer framförallt att ha fokus på vårt fortsatta Grön Flagg arbete.

Nu när terminen är i full gång vill vi lyfta de tider vi har för våra måltider på Bellevue förskola:

Frukost serveras mellan kl 7.30-8.15. Om ert barn ska äta frukost ber vi er att vara på förskolan kl 8, för att ert barn ska kunna äta frukost i lugn och ro då frukosten dukas av 815.

Lunch serveras ca kl 11.15

Mellanmål serveraras ca kl 14.15

Utifrån den frånvaro som Kikaren har drabbats av kommer Emelie från Kompassen att från och med idag vara på Kikaren tillsammans med arbetslaget. På Kompassen kommer Alexandra, barnskötare att vara.

Höstlovet närmar sig och är v 44, för att vi ska kunna planera måltiderna och verksamheterna under veckan ber vi er att fylla i bifogad talong och lämna till er avdelningspersonal senast tisdag den 20 oktober.

Under julen kommer vi att vara sammanslagna på Rönneholms förskola, mer information kommer i samband med att julledighetsbladet delas ut. 

Vi påminner om verksamhetsutvecklingsdagen på måndag den 19 oktober.

 

Med vänlig hälsning


Anette Åkesson

Biträdande Förskolechef

 

Johanna Kjellander Hansen

Förste Förskollärare