tisdag 2 mars 2021

Datum

2021-03-02

 

Till vårdnadshavare på Bellevues förskola

Bellevues förskola är en av Malmö äldsta förskolor. Som många av er säkert märkt är den gammal och sliten. Lokalerna har mycket stora behov av renovering och ombyggnad. Därför har Förskoleförvaltningen under flera år diskuterat att riva Bellevues förskola och bygga en helt ny förskola på samma plats. Som vi tidigare informerat om är det klart att flytten blir av med start under juni/juli månad och därför vill vi informera och involvera er vårdnadshavare.

Planering inför flytten av förskolan till nya lokaler

Verksamheten kommer att flytta till Rönneholms förskola. I april månad kommer pedagoger och barn börja att bekanta sig med den nya förskolan genom flertalet planerade besök. Vi återkommer med information när ni vårdnadshavare bjuds in att besöka Rönneholms förskola.


Hur påverkar detta barnen och verksamheten?

Det viktigaste för oss är att göra förändringen så trygg och smidig som möjligt för alla barn, medarbetare och vårdnadshavare. Vårt mål är att kunna behålla nuvarande barngrupper med personal vilket innebär en trygghet för både barn och er vårdnadshavare.

Barnen kommer att vara delaktiga i att packa ner det material som vi kommer att ta med till Rönneholms förskola.


Mer information

Under rådande omständigheter följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer att inte kalla till möte för att förhindra spridning av Covid-19 och kommer därmed att fortsätta informera via bloggen och dokument som ni får på förskolan tills vi får nya direktiv från Förskoleförvaltningen.

 

Har ni frågor utöver det som vi har informerat om i detta dokument är ni välkomna att kontakta mig.

 

Med vänliga hälsningar

 

Anette Åkesson                                                             

Biträdande rektor förskola

anette.akesson@malmo.förskola

0723-529315